Werkwijze

INVENTARISATIE

Wij inventariseren in eerste instantie welk soort kleding er nodig is voor welke specifieke werkzaamheden en om hoeveel dragers dit gaat. Na de kledingpresentatie maken we samen met u een plan van aanpak. Dit plan bestaat uit het bespreken van de levertijden, en het bepalen van de bedrijfsuiting. Dit doen wij bij u op locatie of bij ons in de showroom. Vervolgens volgt het offerte traject.

Prowear BV maakt per medewerker een inventarisatie van de kleding- en schoenmaat. Aan de hand hiervan wordt het aanmeten ingepland. Bij de samenstelling van uw werkkleding is in feite alles mogelijk. Uw logo, uw huisstijlkleur: alles kan verwerkt worden in de kleding.

VOORDEEL

Voordeel van deze inventarisatie is dat iedereen over de juiste maatvoering beschikt en er geen onnodige voorraden ontstaan. Met betrekking tot de nalevering zijn alle maten inmiddels bij ons bekend. Verder kan er indien gewenst de kleding worden voorzien van waslabels en bestaat de mogelijkheid op individuele basis kledingpakketten samen te stellen.