[vc_row][vc_column width=”1/4″][vc_widget_sidebar sidebar_id=”sidebar2″][/vc_column][vc_column width=”3/4″][vc_column_text]

Over ons

Prowear BV levert kleding aan bedrijven van diverse omvang en in verschillende bedrijfstakken: bouw, installatie, transport en logistiek, dienstverlening en industrie, groenvoorziening, grond-, weg-, en waterbouw, horeca en facility en gezondheidszorg.

  • Wij adviseren u bij de keuze voor de juiste kleding, schoenen en persoonlijke beschermingsmiddelen (PBM’s)
  • U kunt eenvoudig online bestellingen via onze website
  • De kleding kan worden voorzien van uw bedrijfslogo door onze eigen drukkerij.

Of het nu gaat om representatieve kostuums, regenkleding, werkbroeken, reflecterende kleding, werkschoenen of persoonlijke beschermingsmiddelen; Prowear heeft het voor u.
In onze mooie showroom in Almere vindt u ons brede assortiment toonaangevende bedrijfsmodemerken. Tevens zijn wij exclusief dealer voor het topmerk DASSY voor de regio Almere e.o. TEXTIELDRUK Onze textieldruk mogelijkheden zijn o.a. badges en transfers, reflectie producten, zeefdruk, sublimatie en borduren. Prowear BV is exclusief importeur van GECO sportswear Nederland.

GECO sportswear is een jong dynamisch teamsport merk met eigen productiefaciliteiten in Oost-Europa en het Verre Oosten en een eigen distributiecentrum in Dresden (D).

GECO-sportkleding is functioneel en doet geen concessies aan kwaliteit. GECO sportswear garandeert korte levertijden en een dermate hoge flexibiliteit in de samenstelling van de kleuren en maten in onze producten.

GECO sportswear bewijst dat teamsportkleding goedkoop kan zijn maar toch een zeer goede kwaliteit, moderne pasvorm en uitstraling kan hebben. Betrouwbaarheid en een hoge mate van service zorgen voor een tevredenheid bij veel klanten.

GECO sportswear is in 2014 oorspronkelijk gestart in de Duitse markt en aangezien deze vele malen groter is dan in Nederland heeft GECO grote voorraden moeten aanleggen waar de Nederlandse markt nu enorm van profiteert.

Kijk voor meer informatie op: www.geco-sportswear.nl.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]