[vc_row][vc_column width=”2/3″][vc_column_text]

Tussenbeenlengtes

[/vc_column_text][vc_column_text]De werkbroeken van DASSY zijn, op enkele uitzonderingen na, verkrijgbaar in 3 verschillende tussenbeenlengtes: de ‘standaard’, de ‘plus’ en de ‘minus’. Deze laatste twee zijn niet beschikbaar in alle maten en kleuren. Meer informatie over de beschikbare tussenbeenlengtes is terug te vinden in de DASSY matentabellen.

STANDAARD
De STANDAARD tussenbeenlengte is 81cm en beschikt over een brede zoom van 5cm. Hierdoor kan de broek op een eenvoudige manier verlengd worden tot een maximale lengte van 86cm.

MINUS (kort)
De MINUS tussenbeenlengte is 75cm en beschikt over een brede zoom van 5cm. Hierdoor kan de broek op een eenvoudige manier verlengd worden tot een maximale lengte van 80cm.

PLUS (lang)
De PLUS tussenbeenlengte is 87cm en beschikt over een brede zoom van 5cm. Hierdoor kan de broek op een eenvoudige manier verlengd worden tot een maximale lengte van 92cm.

Meet uw tussenbeenlengte op de broek en dit zonder het meetlint te strak aan te trekken. Doe dat volgens de tekening, van het kruis tot de gewenste lengte.[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/3″][vc_single_image image=”1674″ img_size=”full”][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]

BREDE ZOOM

De DASSY broeken, overalls en bretelbroeken hebben een speciale brede zoom. Deze zoom is dubbel afgewerkt en daardoor eenvoudig, zonder extra werk verlengbaar met vijf centimeter. Dit betekent dat u de broekspijpen kunt verlengen door slechts één naad in de zoom los te maken en dat de zoom van de verlengde broek nog steeds afgewerkt is.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]