Resultaat 1–12 van de 21 resultaten wordt getoond

TRICORP PREMIUM
Tricorp is werkkleding voor iedere professional. En met onze verschillende labels bieden wij iedere professional perfect passende werkkleding. Niet alleen als het gaat om het leveren van de juiste maat, maar ook als het gaat om werkkleding die past bij de werkzaamheden en de eisen die deze aan de kleding stellen.

HET BELANG VAN HET INDIVIDU
Teams bestaan uit individuen met een gedeeld doel. Hetzelfde verschillend. Het kan ook anders. En dat is de reden dat wij Tricorp Premium introduceren: een exclusieve collectie werkkleding met ruimte voor het individu. Niet iedereen stopt bij het selecteren van de individuele pasvorm en maat. Wie nét iets verder wil gaan en de eigen identiteit van de verschillende professionals duidelijk wil onderstrepen is er daarom Tricorp Premium.

TRICORP PREMIUM: PROFESSIONALS MET EEN EIGEN IDENTITEIT
Tricorp Premium combineert het beste van Tricorp met de laatste mode. Nieuwe materialen en exclusieve designs staan centraal binnen deze unieke collectie. Tricorp Premium biedt professionals met een eigen identiteit de kans deze de tonen. Zonder uit de toon te vallen.

OOK VOOR BUITEN WERKTIJD
Tricorp Premium is gemaakt om het beste uit iedere (werk)dag te halen. Tricorp Premium is zo comfortabel en modieus dat professionals hun werkkleding mee naar huis nemen. En daar zijn wij trots op!

ASSORTIMENT
De Tricorp Premium collectie bestaat uit shirts, polo’s en sweaters, hoodies, chino’s en jeans.

12,95 excl. BTW
41,95 excl. BTW
41,95 excl. BTW
64,95 excl. BTW
59,95 excl. BTW
94,95 excl. BTW
94,95 excl. BTW
64,95 excl. BTW
26,95 excl. BTW
21,95 excl. BTW
26,95 excl. BTW
64,95 excl. BTW