Ons bedrijf is sterk gegroeid sinds we in 1995 begonnen met de lancering van de eerste Steel Blue veiligheidsschoenen. Ons doel om de meest comfortabele veiligheidsschoenen in de wereld te vervaardigen en te verkopen is een continue project van ons premium Steel Blue merk en wordt ondersteund door onze unieke 30-Days-Money-Back Comfort Garantie.

We geven altijd de hoogste prioriteit aan R&D van nieuwe, cutting edge producten, technologie en klantenservice om het bedrijf uit te bouwen naar een bedrijf van wereldklasse. In 2001 verhuisden we naar een grotere vestiging in West-Australië om te voldoen aan de groeiende wereldwijde vraag naar onze veiligheidsschoenen.

100% Australisch en trots!
Steel Blue is voor 100% in Australische handen en daar zijn we trots op! Ons doel is de meest comfortabele veiligheidsschoenen te maken. Steel Blue veiligheidsschoenen worden in Australië vervaardigd en ook in onze speciale fabriek in Indonesië. Onze distributiecentra staan in Nederland, Australië en Nieuw-Zeeland.

Ons succes hangt af van het succes van onze medewerkers en bij Steel Blue hebben wij ervoor gezorgd dat zij het beste uit zichzelf kunnen halen en met veel plezier bij ons werken.

Wij bieden een prettige werksfeer waarin het gezin centraal staat en streven naar een goede balans tussen werk en privé. Wij stimuleren onze medewerkers hun sterke punten verder te ontwikkelen en zorgen ervoor dat mensen zich onderdeel voelen van het team. Ons opleidings- en ontwikkelingsprogramma voorziet niet alleen in onze behoeften als bedrijf maar onze medewerkers kunnen hierdoor steeds nieuwe uitdagingen aangaan en nieuwe kennis en vaardigheden opdoen. Wij streven ernaar onze medewerkers overal bij te betrekken. Onze speciale commissie voor gezondheid, veiligheid en milieu bestaat uit medewerkers die op vrijwillige basis hun afdeling vertegenwoordigen en wij zijn met recht trots op de uitzonderlijke preventiecultuur binnen ons bedrijf.