CUSTOM-MADE KLEDING

Uw eigen, unieke bedrijfskleding

Uw eigen ontwerp, kleuren of persoonlijke stijlelementen, met de specials van Prowear kunt u alle kanten op. We starten samen met u en onze grafische afdeling naar een eerste idee of ontwerp, hierna volgt een digitaal voorbeeld met omschreven stofsoort, bewerkingen en fournituren naar uw wensen. Na goedkeuring digitaal voorbeeld volgt er een sample ter goedkeuring, pas dan start de productie.

Elk bedrijf heeft zijn eigen specialisatie, zo ook wij; namelijk het ontwerpen en fabriceren van Custom-made kleding. Wij maken elk kledingstuk of Cap Custom-made; in uw eigen kleur, in uw model en met uw eigen label. Ook de decoraties als bedrukkingen en/of borduringen en eventuele speciale verpakkingen kunnen wij voor u verzorgen.

Of het nu gaat om overhemden, caps, T-shirts, handdoeken, werkbroeken, sweaters, jassen, Softshell, fleece of poloshirts; alles kunnen wij voor u maken, volledig in uw eigen wensen en helemaal in uw gewenste kleur (combinaties)!

Mail ons uw wensen, het artikel, de omschrijving met het gewenste aantal naar: verkoop@prowear.nl o.v.v. Aanvraag Custom-made.
Of maak een afspraak met onze adviseur om uw wensen te bespreken.